До Дня Збройних сил України

Ми, юнаки 10 – 11-класів присвятили свій спортивно-патріотичний захід «тим, хто топчать орків у траву» -ЗСУ-ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ. Сьогодні ми вітаємо ЗСУ, але дякуємо їм щодня, щохвилини. Саме завдяки ВАМ, наші мужні воїни, ми маємо змогу вчитись та розвиватись. Хай Ваша служба йде звитяжно і вправно. Нехай Бог береже кожного з ВАС. В рамках заходу ми показали свої здібності у різних вправах військового і спортивного спрямування. Ми маємо на кого рівнятись. Слава ЗСУ!

У День Збройних Сил України учні Новоселицького ліцею №2 вшанували пам’ять полеглих воїнів, які віддали свої життя в бою за державу та свободу, хвилиною мовчання, запаливши свічку біля меморіальної дошки Дмитра Ганчерюка, учня закладу, воїна України! Це день сміливців, які боронять державу, і день тих, хто віддав своє життя за мир і свободу.

З учнями 5-А класу ми виконували різні завдання присвячені Дню Збройних сил України. Розфарбовували, згадували прислівʼя про Вітчизну, писали побажання воїнам та «подяку за..».
Бажаємо міцного здоровʼя, благополуччя та безпечного добра нашої улюбленої України! І, звичайно, бажаємо якнайшвидшої перемоги України, адже добро сильніше за зло.

Учні 6 класу написали листи воїнам, які згодом обов’язково поїдуть до своїх власників.

Учні 4 класу разом із своїм класним керівником, Кочервей Оксаною Іванівною, до Дня Збройних сил України підготували для наших воїнів листи.

З учнями 5-Б класу створювали новорічні листівки для наших військових, які до новорічних свят обовʼязково потраплять в руки нашим захисникам.

З Днем Збройних сил України!

Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров’я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої!

Поділитись:
Перейти до вмісту