Всесвітній день волонтера

Вітаємо всіх волонтерів з Всесвітнім днем волонтера! 💙💛

Ви без жодної нагороди допомагаєте українським військовим і цивільним, наближаючи нашу перемогу. Вашу працю не завжди цінують, але Україна пишається Вами! Вітаємо усіх наших батьків, учнів, які долучаються до різноманітних благодійних акцій.

Спасибі вам усім за все! Разом до перемоги!

15 та 16 листопада учні 8-11-х класів Новоселицького ліцею №2 долучилися до проведення Всеукраїнського уроку волонтерства. Учні мали змогу ознайомитися із поняттям, що таке волонтерство, про види волонтерства та як можна розвинути необхідні для життя навички, виконали спільно фізхвилинку для волонтера, визначили, які найбільші виклики є у світі та в нашій громаді, обговорили можливості, щодо розвитку волонтерської діяльності у нашому закладі. Ми дякуємо команді Української волонтерської служби (громадській організації, яка розвиває культуру волонтерства в Україні), Міністерству освіти і науки України, Міністерству молоді та спорту, Представництву Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, U-Report та JuniorS за цікаву ідею та матеріали до уроку.

5 грудня в рамках ініціативи «Шкільний урок волонтерства» відбувся Національний онлайн-урок волонтерства з почесними гостями до якого доєднались наші учні. Під час заходу експерти розказали школярам, як маленькими кроками досягти значних результатів, і поділились інструментами, що допоможуть долучитися до волонтерського руху.
Поділитись:
Перейти до вмісту