АТЕСТАЦІЯ – 2024!

      Атестація – важливий рубіж у професійній діяльності педагога

У роботі будь-кого педагогічного колективу важко переоцінити значення процесу атестації педагогічних працівників – систему заходів, спрямовану на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання. Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність учителя до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогів.
Атестація –  це підсумок професійної майстерності вчителя, демонстрація найкращих професійних умінь, це новий етап на шляху до підняття учительського авторитету серед колег та учнів, змога проявити свої здібності.

Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Завдання атестації: сприяти підвищенню кваліфікації педагогічних працівників шляхом оцінювання професійних знань педагогів, методики викладання та виховання. Атестація спрямована на оцінку досягнень педагогічного працівника у його діяльності, на заохочення (у тому числі матеріальне) його успіхів у справі освіти, виховання і розвитку дітей.

Список педагогічних вчителів Новоселицького ліцею №2, які атестуються у 2023/2024 навчальному році                    
Склад атестаційної комісії у 2023/2024 навчальному році                
План заходів з організації та проведення атестації педагогічних працівників 
Графік проведення засідань атестаційної комісії
Поділитись:
Перейти до вмісту